"Реал" - "Ліверпуль": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів 26 травня

Поділитися
"Реал" - "Ліверпуль": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів 26 травня НСК "Олімпійський" готовий приймати вирішальний матч © ФФУ
У Києві відбудеться головний матч клубного футбольного сезону.

У суботу, 26 травня, в фіналі Ліги чемпіонів зустрінуться мадридський "Реал" і "Ліверпуль". Поєдинок пройде в Києві на НСК "Олімпійський" і стане першим в історії фіналом ЛЧ на території України.

У іспанського гранда є можливість завоювати трофей Ліги чемпіонів у третьому сезоні поспіль, чого раніше не вдавалося зробити нікому. Всього ж у мадридців 12 кубків, а також три виходи у фінал. В активі англійців п'ять перемог у ЛЧ, але остання з них відбулася ще в далекому 2005-му році. Двічі "Ліверпуль" виходив у фінал.

Цей матч вже визнаний протистоянням головних героїв нинішнього сезону - найкращого футболіста Англії Мохаммеда Салаха і кумира Мадрида Кріштіану Роналду. Обидва в строю і перебувають у прекрасній формі. Тим не менш, у складах команд вистачає й інших сильних футболістів. Особливо це стосується "Реала", де вся обойма гравців здорова і рветься в бій, створюючи тим самим приємну головний біль тренерському штабу Зінедіна Зідана.

Наставник "червоних" Юрген Клопп визнав найвищий клас суперника, але запевнив, що у його команди є свої козирі, які допоможуть впоратися з настільки досвідченими і зірковими опонентами. При цьому проблеми зі складом, хоч і невеликі, у "Ліверпуля" є. У лазареті продовжують залишатися Матіп, Окслейд-Чемберлен і Гомес, а ось Джан і Мілнер встигли відновитися до фіналу, але їх участь все одно залишається під питанням.

"Реал" і "Ліверпуль" вже зустрічалися у фіналі Ліги чемпіонів у 1981 році у Парижі (у той час ще Кубок європейських чемпіонів). Тоді перемогу з рахунком 1:0 здобули мерсисайдці.

Зінедін Зідан: "Ми також прагнемо до успіху, як і завжди. Запитайте кого завгодно - і ніхто не скаже, що ми менш голодні через те, що виграємо. Ми - "Реал", і цим все сказано. Ми завжди прагнемо до більшого, і заради цього віддаємо всі сили".

Юрген Клопп: "Реал" - чинний чемпіон, він виграв турнір два рази поспіль. "Реал" добився великих успіхів під керівництвом Зінедіна Зідана. Він входить в п'ятірку найкращих гравців усіх часів. Дуже радий, що ми не граємо один проти одного - що мені не потрібно його опікати або щось в цьому роді. На щастя, замість себе можу відправити на поле гравців. Одна тільки зустріч із Зіданом - вже приголомшливо. Я захоплювався ним як гравцем і поважаю його як колегу. Він виконав неймовірну роботу в "Реалі". Але ми їдемо в Київ не футболками обмінюватися".

"Реал" - "Ліверпуль"

Субота, 26 травня, Київ, НСК "Олімпійський", 21:45

Арбітр: Мілорад Мажич (Сербія)

Пряма трансляція: "Футбол 1"

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу.

Орієнтовні склади команд:

"Реал": Навас, Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело, Каземіро, Кроос, Модріч, Іско, Бензема, Роналду

"Ліверпуль": Каріус, Александер-Арнольд, Ловрен, ван Дейк, Робертсон, Вейналдум, Хендерсон, Мілнер, Салах, Фірміно, Мане

Прогноз ZN.UA - 3:1.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери вважають "Реал" фаворитом київського фіналу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі