"Реал" - "Атлетико": анонс, де дивитися матч 22 квітня

Відео
Поділитися
"Реал" - "Атлетико": анонс, де дивитися матч 22 квітня "Сантьяго Бернабеу" прийме матч 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів © realmadrid.com
У "Королівського клубу" можуть виникнути серйозні проблеми з потраплянням в півфінал Ліги Чемпіонів. Травми провідних футболістів і відмінний настрій в стані суперника - ось що встане на їх шляху до нового титулу.

Реал і Атлетико розписали мирову без голів у першому поєдинку 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів, і цілком логічно, що шанси на успіх, як і раніше розподілені в пропорції 50 на 50.

Втім, є кілька фактів, які залишають "Атлетико" велику ймовірність на вихід в 1/2 фіналу.

Так, останній раз "Реал" обіграв земляків на "Сантьяго Бернабеу" 5 лютого минулого року в Кубку Іспанії (3:0). У трьох наступних матчах було зафіксовано дві нічиї і перемога "матрацників". А після пам'ятного торішнього фіналу Ліги Чемпіонів "Атлетико" в різних турнірах не програє "Реалу" протягом семи офіційних матчів (4 перемоги і три нічиї).

Реал - Атлетико

22 квітня, середа, 21:45. Мадрид, стадіон "Сантьяго Бернабеу".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Реал: Касільяс, Карвахаль, Пепе, Серхіо Рамос, Фабіу Коентрау, Кроос, Ільярраменді, Іско, Джеймс Родрігес, Ернандес, Кріштіану Роналду.

Атлетико: Облак, Хуанфран, Міранда, Годін, Сікейра, Габі, Тіагу, Арда Туран, Коке, Манджукіч, Грізманн.

Травмовані: Модрич, Бейл, Бензема ("Реал").

Дискваліфіковані: Марселу - Маріо Суарес.

Суддя: Фелікс Брих (Німеччина).

У "Реала" серйозні проблеми зі складом: вибули ключові футболісти, яких практично неможливо замінити без втрати якості. Дискваліфікація Марселу означає, що з виходом Фабіу Коентрау "Реал" втратить і стрункості оборони, і у своєму атакуючому потенціалі. Нова травма Модріча виглядає ще більш серйозною проблемою. А до того ж пошкодження отримали ще й Бейл з Бензема - їх участь у повторному чвертьфіналі виключено.

Останній раз "Реал" одночасно втрачав так багато ключових футболістів у лютому - теж напередодні дербі, яке "Атлетико" виграв 4:0, і рахунок був цілком по грі.

У головного тренера "Атлетико" Дієго Сімеоне серйозних проблем немає - до матчу встиг відновитися навіть Манджукіч. "Індіанців" влаштує результативна нічия, так що вони можуть зіграти в менш оборонному стилі, ніж це зазвичай буває в дербі.

Читайте також: В "Атлетико" знають, за рахунок чого можна обіграти "Реал" у повторному матчі

21 квітня визначилися перші півфіналісти турніру. 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Барселона" за сумою двох матчів пройшла "Парі Сен-Жермен" (3:1 та 2:0), а "Баварія" не залишила шансів "Порту" (1:3 та 6:1).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі