"Разом і назавжди": як українські і білоруські фанати дружили у Львові

Фото Відео
Поділитися
Під час поєдинку кваліфікації Євро-2016 Україна - Білорусь фани виявили взаємну повагу один до одного.

Поєдинок відбору на Євро-2016, в якому збірна України обіграла збірну Білорусі з рахунком 3:1, запам'ятався дружньою атмосферою на трибунах. Українські та білоруські вболівальники виявили взаємну симпатію по відношенню один до одного не тільки під час матчу, але і до нього.

На трибунах висіли банери "Братство Сумління", "Тримайтеся, брати". Українські вболівальники вимовляли кричалки на підтримку Білорусі ("Живе Беларусь" і "Білорусь без вусів"), а у відповідь чули "Слава Україні". Всі разом фани кричали "Разом і назавжди", а також співали відому пісню про Путіна. Крім того, в секторі українських вболівальників в дебюті матчу було розтягнуто банер з символікою двох держав.

А перед грою відбувся спільний марш вболівальників вулицями Львова. Проходив він під тими ж гаслами. Також фани дружно співали гімн Майдану "Воїни світла". Зазначимо, що перед матчем на стадіоні звучала музика групи "Брутто", засновником і солістом якої є білорус Сергій Михалок.

Марш фанатів

"Білорусь без вусів"

"Разом і назавжди"

"Живе Беларусь"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі