Раніше в збірну України викликалися люди, не відповідаючі її рівню - Степаненко

Поділитися
Раніше в збірну України викликалися люди, не відповідаючі її рівню - Степаненко У збірну України викликаються тільки найсильніші © ФФУ
Півзахисник "Шахтара" похвалив тренерський штаб збірної і відзначив зміни в колективі.

Футболіст донецького "Шахтаря" підкреслив, що призначення Андрія Шевченка на пост головного тренера позитивно позначилося на атмосфері в колективі збірної України.

"Ніхто не повинен грати в команді тільки тому, що колись він був у дуже хорошій формі або його прізвище знають на всю країну. Але, на жаль, при всіх тренерах до Андрія Миколайовича це в збірній було. З якихось незрозумілих причин, в збірну викликалися ті люди, які не відповідали її рівню. Зараз, якщо тренер бачить, що ти не готовий грати за збірну чи всім виглядом показуєш, що не хочеш грати, погано тренуючись, то тебе наступного разу в головну команду нашої країни просто не покличуть", - сказав Степаненко.

"Зараз всі футболісти, які присутні в збірній, працюють і хочуть здобути результат. Всі хочуть виходити в стартовому складі і у нас дуже хороша атмосфера на тренуваннях і немає незадоволених людей. Немає такого, що тобі дають завдання, а ти кажеш, що не будеш цього робити. Це дуже важливо і це заслуга нашого тренерського штабу".

"Жовто-сині", нагадаємо, проведуть два матчі найближчим часом - 12 листопада в Одесі проти фінів, а 15 листопада в Харкові проти сербів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі