Ракицький виключений із списку гравців збірної України

Поділитися
Ракицький виключений із списку гравців збірної України Ракицький навряд чи повернеться в збірну України © sports.ru
Таке рішення прийняли у ФФУ.

Новачок "Зеніта" захисник Ярослав Ракицький був виключений зі списку футболістів збірної України, опублікованому на офіційному сайті федерації футболу країни.

При цьому в профілі гравця, який як і раніше є на сайті, Ракицький позначений як футболіст донецького "Шахтаря", за який він виступав раніше.

Ракицький нещодавно перейшов у "Зеніт". Протягом останніх 12 років він захищав кольори "Шахтаря", а з 2009 року також викликався в збірну України - на його рахунку 54 матчі. З донецьким клубом футболіст став володарем 19 трофеїв.

Зазначимо, Ярослав Ракицький відомий тим, що перед матчами збірної не співав гімн України, чим викликав величезне невдоволення вболівальників в інтернеті.

"Чому не співаю гімн? Просто не співаю і все. Слова, звичайно, знаю. Забобонів з приводу цього ніяких немає, все нормально. Просто не співаю, налаштовуюся на гру, слухаю, як люди співають", - зізнавався в інтерв'ю захисник.

Раніше Ракицький пообіцяв битися на полі за вболівальників "Зеніта".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі