Рабинович: Готовий платити за оренду «Олімпійського» 7 млн за один матч

Поділитися
© loveopium.ru
Керівництво київського "Арсеналу" веде переговори з представниками НСК "Олімпійський" про оренду стадіону для всіх домашніх матчів "канонірів". Про це заявив президент клубу Вадим Рабинович.

Ми вже провели переговори з керівництвом "Олімпійського". Сума, запропонована нам для укладення довгострокового контракту, чесно кажучи, досить висока, але ми дали добро. Це приблизно 450 тисяч за кожен матч. Якщо підсумувати, виходить, що в сезоні "Арсенал" платитиме майже 7 мільйонів прямих платежів, плюс харчування, плюс те, що люди залишать на кожному матчі. Таким чином, сума збільшується мінімум у два рази. За приблизними підрахунками лише наша команда може принести стадіону десь близько 20 мільйонів. І я не думаю, що хтось дасть більше нас", - заявив В.Рабинович.

В.Рабинович також передбачає, що торги щодо оренди «Олімпійського» можуть пройти непрозоро.

"Я завжди з побоюванням ставлюся до всякого роду закулісних домовленостей, коли може виявитися, що, наприклад, наші 7 мільйонів менше чиїхось 500 тисяч. Ось в цьому завжди ховається небезпека. Тим не менше, ми максимально активізували свою діяльність у питанні оренди "Олімпійського". Повторюся - ми готові до публічних торгів, що було б найбільш вигідно для державного бюджету, тим більше що є завдання окупити "Олімпійський". І якщо не буде ніяких, як би це м'якше сказати, підпільних домовленостей, то "Арсенал" обов'язково гратиме на "Олімпійському" в наступному році", - підкреслив він.

Нагадаємо, президент «Динамо» Ігор Суркіс, з яким В.Рабинович посварився в прямому ефірі «5 каналу», не раз заявляв про бажання проводити матчі «біло-синіх» на оновленому «Олімпійському», щоб розпочати реконструкцію стадіону «Динамо».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі