ПСЖ зіграв з у відкритий футбол з "Барселоною" і переміг

Поділитися
ПСЖ зіграв з у відкритий футбол з "Барселоною" і переміг ПСЖ порадував уболівальників трьома голами у ворота "Барселони"
"Парі Сен-Жермен" зумів довести, що і без Златана Ібрагімовича може забивати красиві голи і добиватися важливих перемог.

ПСЖ зіграв з "Барселоною" у відкритий футбол і переміг каталонців в рамках 2-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів.

"Парі Сен-Жермен" виступав без травмировананного лідера Златана Ібрагімовича, проте незважаючи на цей факт забив у ворота грізної "Барселони" три голи і завдав їй перше за три матчі групового турніру поразку. В останній раз каталонці програвали на цій стадії у торішньому розіграші ЛЧ голландському "Аяксу" в 5-му турі.

В іншому поєдинку туру в групі "Аякс" зіграв внічию 1:1 з кіпрським АПОЕЛОМ. Таким чином, турнірну таблицю групи F очолив ПСЖ, в активі якого 4 очки.

Читайте також: Аргентина без Мессі взяла реванш у Німеччині за поразку у фіналі ЧС-2014

Парижани відкрили рахунок вже на старті поєдинку - бразилець Давид Луїз добре і вдало обробив м'яч у штрафному і пробив повз який дебютував за "Барсу" в Лізі Чемпіонів Марка-Андре тер Штегена. Слід зазначити, що молодий німецький голкіпер провів далеко не найкращий свій матч.

Втім, каталонці відповіли досить швидко: провівши зразково-показову атаку в один дотик, Неймар та Андрес Іньєста вивели на ударну позицію Ліонеля Мессі, який забив свій 68 гол у Лізі Чемпіонів.

До кінця першого тайму Марко Веррати вивів ПСЖ вперед, а на початку другої 45-хвилинки суперники знову обмінялися голами. Як не намагалася "Барса", але піти від поразки їй так і не вдалося. Хоча глядачі до кінця ігрового часу насолоджувалися атакуючим футболом у виконанні обох команд.

"ПСЖ" - "БАРСЕЛОНА" - 3:2 (2:1)

Голи: Давид Луїз, 10 (1:0). Мессі, 11 (1:1). Верратті, 26 (2:1). Матюіді, 54 (3:1). Неймар, 56 (3:2).

"ПСЖ": Сірігу, Ван дер Віл, Давид Луїз, Маркиньюс, Максвелл, Мотта, Матюіді, Верратті (Кабай, 70), Лукас (Баебек, 90+1), Кавані, Пасторе (Шантом, 86).

"Барселона": Тер Штеген, Даніел Алвес (Рамірес, 83), Маскерано, Матьє, Жорді Альба, Серхіо Бускетс, Іньєста, Ракітіч (Хаві, 69), Педро (Ель-Хаддади, 62), Мессі, Неймар.

Попередження: Даніел Алвес, 9. Верратті, 28. Матюіді, 44. Ван дер Віл, 66.

Суддя: Ріццолі (Італія).

30 вересня. Париж. Стадіон "Парк де Пренс".

У наступному турі ПСЖ зустрінеться з Апоелом, а "Барса" - з "Аяксом".

Раніше повідомлялося, що Ліонель Мессі і Неймар не відстають від бомбардирських звершень Кріштіану Роналду в іспанській Примері, забивши відповідно два і три голи в останньому турі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі