ПСЖ виділив 100 мільйонів євро на заміну для Ібрагімовича

Поділитися
ПСЖ виділив 100 мільйонів євро на заміну для Ібрагімовича Златан Ібрагімович, ПСЖ, футбол
Замінити Златана Ібрагімовича має такий самий зоряний гравець, як і шведський нападник. Контракт Ібри з парижанами закінчується влітку 2016 року.

Французький "Парі Сен-Жермен" завчасно готується до від'їзду головної зірки та лідера команди шведського нападника Златана Ібрагімовича.

Незважаючи на те, що в кінці весни ПСЖ поніс покарання за порушення правил фінансового фейр плей у вигляді штрафу та ліміту на заявку на Лігу Чемпіонів, президент клубу Нассер Аль Хелаифи готовий виділити солідну суму на заміну шведа. При цьому, зазначає бос чемпіона Франції, змінити його має такий самий зоряний гравець. Мова йде про 100 мільйонів євро.

"Переконаний, що ПСЖ отримає в своє розпорядження відмінного нападника в 2016 році після відходу Ібрагімовича. Фінансовий фейр плей заморозить конкуренцію між клубами, але така ситуація буде вигідна нам", - вважає президент, коментуючи плани клубу для France Football.

"Думаю, можемо дозволити собі витратити 100 мільйонів євро на те, щоб отримати більш сильного виконавця, навіть якщо для цього потрібно буде зосередитися на одному об'єкті, або навіть потрібно буде скоротити частину високих зарплат", - зізнався Аль Хелаифи.

Додамо, що на сьогоднішній день, згідно з чутками, Иброй зацікавлені в дортмундській "Боруссії". Як отмечан портал Transfermarkt, вартість шведа становить близько 29 мільйонів євро, проте швидше за все, потенційному покупцеві доведеться викласти на нього велику суму. У нинішньому сезоні швед пропустив чимало часу із-за травм, і провів за ПСЖ 15 матчів. У них Златан забив 12 голів і віддав одну гольову передачу.

Читайте також: ПСЖ зіграв з у відкритий футбол з "Барселоною" і переміг

15 грудня стало відомо, що у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Парі Сен-Жермен" зіграє з англійським "Челсі". Матчі відбудуться 17 лютого і 11 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі