Пройти "Манчестер Сіті" з глядачами буде набагато легше - Суркіс

Поділитися
Пройти "Манчестер Сіті" з глядачами буде набагато легше - Суркіс Суркіс радий, що лідери залишилися в "Динамо" до літа © ФК Динамо
Президент "Динамо" заявив, що в УЄФА оцінили співпрацю київського клубу з правоохоронними органами.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував рішення УЄФА задовольнити апеляцію "Динамо" і дозволити провести домашній матч Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" з глядачами.

"У мене таке свято, немов ми виграли серйозний матч ЛЧ. Я вдячний за підтримку ФФУ. В УЄФА оцінили, що ми допомогли правоохоронним органам притягнути до відповідальності винуватців інцидентів. У їх відношенні проводяться судові процедури, а один з фігурантів засуджений, що повинно послужити уроком для інших, хто приходить на стадіон для скоєння правопорушень, а не підтримки своєї команди.

Крім того, це питання перебувало на контролі у вищих державних осіб. Петро Порошенко написав листа, в якому просив УЄФА врахувати, що правопорушники виявлені, а також те, що грати без глядачів у такий тяжкий для нашої країни час - це нонсенс. Це був дуже важливий аргумент", - сказав Суркіс в інтерв'ю "Сегодня".

Президент "Динамо" впевнений, що шанси киян пройти "Ман Сіті" збільшилися завдяки рішенню УЄФА, а також рішенню лідерів не залишати команду взимку: "Пройти в 1/4 з глядачами буде набагато легше, ніж без них. Пройдемо? Я не віщун. Але хто міг подумати, що в Порту ми виграємо 2:0? Сподіваюся, відновляться травмовані. Ми заявляємо на ЛЧ білоруса Корзуна і підписаного сина Павла Яковенка Олександра. Я не кажу, що це вирішальний фактор. Але це свіжий струмінь. Я щасливий, що від нас не пішли провідні футболісти. Вдячний Ярмоленку, Драговичу за їх позицію: якщо йти, то влітку".

Також Суркіс заявив, що "Динамо" не буде перекладати штраф УЄФА в розмірі 50 тисяч євро на учасників бійки на "Олімпійському": "З одного боку, треба, щоб люди несли відповідальність. Але якщо ми підемо судовим шляхом, у них доведеться заарештовувати квартири, машини. Сьогодні наші люди не в змозі платити такий штраф. Головне, їм і всьому суспільству це повинно послужити уроком. Якщо суспільство не почне ганьбити таких негідників, виловлювати їх, у нас нічого не буде".

Нагадаємо, матч проти "Манчестер Сіті" в Києві відбудеться 24 лютого. Повторна зустріч пройде в Манчестері 15 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі