Провідним українським клубам вдалося зберегти лідерів до зимового міжсезоння

Поділитися
Провідним українським клубам вдалося зберегти лідерів до зимового міжсезоння Андрій Ярмоленко продовжить радувати грою київських уболівальників
Інформація про перехід лідерів "Динамо", "Шахтаря" і "Дніпра" так і залишилася на папері і в повідомленнях новин - трансферне вікно в Європі закрилося.

Провідним українським клубам - "Динамо", "Шахтарю" і "Дніпру" вдалося зберегти своїх лідерів до зимового міжсезоння.

Динамівець Андрій Ярмоленко, "гірники" Алекс Тейшейра і Дуглас Коста і Луїс Адріану, а також дніпрянин Євген Коноплянка проведуть осінню частину сезону в своїх командах, а чемпіонат Прем'єр-ліги не втратить у видовищності у зв'язку з від'їздом цих безсумнівно яскравих і майстерних виконавців.

Трансферний відрізок у Європі завершився 1 вересня, а пропозиції від європейських клубів на адресу Ярмоленка, Коноплянки та іже з ними так і залишилися на папері.

Нагадаємо, що Ярмоленко міг перейти в такі клуби як італійська "Рома", англійські "Челсі", "Сток Сіті", а Коноплянкою цікавилися у Німеччині ("Боруссія"), Італії ("Рома") та Англії ("Вест Хем", "Ліверпуль") і навіть в іспанському "Атлетіко". Однак, вирогідно, поки вінгер дніпропетровців не збирається залишати свою команду, тим більше, що в середині серпня він отримав пошкодження, яке вивело його з ладу більше, ніж на місяць.

Також не став залишати "Динамо" і бронзовий призер чемпіонату світу в Бразилії голландець Джермейн Ленс.

Не склалося піти з "Шахтаря" і двом бразильцям - Дугласу Кості і Алексу Тейшейрі. Однак тут мова йде про завищену суму відступних, яку запросили "гірники". Незважаючи на інформацію про бажання придбати двох футболістів центру поля з боку "Монако", вони продовжать грати за "оранжево-чорних". Тим більше, що на носі - старт "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів та й ситуація у Львові та Києві, де грає і тренується команда Мірчі Луческу, більш ніж спокійна.

Єдина команда, яка зазнала серйозні втрати - харківський "Металіст". Втім, в цьому ніхто не сумнівався після того, як ще навесні стало відомо про фінансові проблеми харків'ян. Аргентинська четвірка "металістів" вирушила хто в Європу, хто в Південну Америку, а українська команда тільки виграла від цього, позбувшись від гіпотетичного джерела невдоволення і безсумнівно поправивши своє матеріальне становище.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" єдиною з українських команд вдалося провернути гучний трансфер влітку команду поповнив перспективний польський нападник Лукаш Теодорчик, який завдяки хорошим умовам контракту віддав перевагу динамівцям перед клубами з Німеччини й Шотландії. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі