Проти Італії збірна України буде спокійно грати у свій футбол - Блохін

Поділитися
Проти Італії збірна України буде спокійно грати у свій футбол - Блохін Блохін не став аналізувати гру збірної перед матчем © ФФУ
Екс-наставник української збірної прокоментував майбутню гру.

Колишній головний тренер збірної України Олег Блохін прокоментував майбутній товариський поєдинок "синьо-жовтих" проти збірної Італії.

"Збірній України буде простіше грати в цьому матчі. Думаю, наша команда буде спокійно грати у свій футбол, адже ні команду, ні на її тренерський штаб зараз нічого в психологічному плані не тисне. Потрібно використовувати спаринг з Італією як один з етапів підготовки до матчу з Чехією, подивитися, в якому стані і ігровому тонусі знаходяться ті чи інші виконавці, награти якісь тактичні моменти.

І в цьому зв'язку мені не зовсім зрозуміло, чому Італія повинна неодмінно обіграти Україну. Так, з італійськими командами у нас завжди матчі складаються непросто. Але, з іншого боку, кожен поєдинок - це окрема історія.

Ось це - максимум, що я можу сказати про майбутній матч. А аналізувати гру суперників, повторюся, повинні тренери цих команд. Це чесно і порядно, коли до матчу такі коментарі дають тільки ті, хто знаходиться всередині команди. А вже після матчу - без проблем, кожен має право ділитися своїми враженнями від побаченого", - зазначив Блохін.

Гра відбудеться сьогодні, 10 жовтня, на стадіоні "Луїджі Ферраріс" в Генуї. Початок - о 21:45.

Італія – Україна: онлайн-трансляція матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі