Промоутер Усика підтвердив бій з Такамом

Поділитися
Промоутер Усика підтвердив бій з Такамом Бій повинен відбутися у травні © K2 Promotions
Українець проведе поєдинок проти камерунського боксера.

Український чемпіон світу Олександр Усик (16-0, 12 КО) наступний бій проведе проти камерунського важковаговика Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО), про це повідомив промоутер Олександр Красюк.

"Ми довго вели переговори з командою Повєткіна. Цілком серйозно розглядали його як суперника, але в результаті погодили Такама. Просто вибір припав на камерунця. Хоча бій з Повєткіним теж став би відмінною подією.

Бій з Повєткіним? Чому ні? Два олімпійські чемпіони. Два супертяжа. Як тільки Усик прийме остаточне рішення залишитися в новій вазі - він звільнить пояса ", - сказав Красюк в інтерв'ю Sportbox.ru.

Також сьогодні, 24 березня, Едді Хырн, промоутер Олександра Усика, повідомив, що дата бою його клієнта з Карлосом Такамом може змінитися. Команда українця не хоче проводити поєдинок проти камерунця 18 травня, адже в цей же день буде битися Деонтей Уайлдер.

"Угода по бою Усика і Такама не закрита. В даний момент у нас є принципова домовленість, але підписання контракту ще не завершено. Зараз у нас ідея провести бій 17 травня, тому що 18-го проведе поєдинок Уайлдер", - сказав Хырн.

Нагадаємо, Усик проведе наступний бій 18 травня і дебютує в суперважкій вазі на вечорі боксу в Чикаго.

Раніше Олександр Усик провів тренування з Володимиром Кличком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі