Промоутер українця Шабранського розповів про підготовку до бою проти росіянина Ковальова

Поділитися
Промоутер українця Шабранського розповів про підготовку до бою проти росіянина Ковальова Бій відбудеться 25 листопада © allboxing.ru
Український боксер більше працює над захистом.

Глава промоутерської компанії" Golden Boy" Ерік Гомес розповів про підготовку українця В'ячеслава Шабранського до бою проти російського боксера Сергія Ковальова.

"В'ячеслав працює трохи більше над своїм захистом. Не можна просто йти на противника, потрібен хороший прямий удар і рух головою. Думаю, ці речі допоможуть Шабранському в бою з Ковальовим, у якого один з найкращих ударів у світі.

У таборі він все робить правильно і виглядає класно. Говорив з його тренером: той всім задоволений, Шабранський робить те, що від нього хочуть. Він мотивований", – сказав Гомес.

Нагадаємо, бій Шабранський – Ковальов пройде 25 листопада в Нью-Йорку. На кону поєдинку стоятиме титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Шабранський в останній раз боксував у серпні, коли достроково розібрався з Тоддом Антенком Меєм в бою за другорядний вакантний титул WBC United States (USNBC).

Ковальов 17 червня в Лас-Вегасі зробив невдалу спробу взяти реванш у Андре Уорда і повернути собі статус чемпіона світу, поступившись технічним нокаутом.

Раніше був представлений промо-ролик бою Ломаченко – Рігондо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі