Промоутер спростував скасування бою Ломаченка

Поділитися
Промоутер спростував скасування бою Ломаченка Бій відбудеться пізніше © lomachenko.com
Поєдинок українця з Лопесом перенесено, а не скасовано.

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум спростуав слова чемпіона IBF у легкій вазі Теофимо Лопеса (15-0, 11 КО) про те, що його бій з чемпіоном WBO, WBA, WBC Василем Ломаченком (14-1, 10 КО) не відбудеться.

"Бій Ломаченко – Лопес не скасовано, ми хотіли б провести його якомога швидше. Ломаченко в Україні, ми зараз шукаємо способи, щоб він повернувся до США разом зі своїм батьком і рештою команди. Я знаю, Лопес постійно телефонує мені і каже, що вони готові.

Ми не збираємося влаштовувати проміжні бої. Ми збираємося зробити бій в США, цілком можливо, що ми зробимо його без глядачів. Ми організуємо поєдинок, сподіваюся, ми зробимо це до вересня, якщо ми зможемо доставити Ломаченка та його людей сюди", – сказав Арум в коментарі Ringside Reporter Live.

Нагадаємо, бій Ломаченка та Лопеса повинен був пройти 30 травня в Нью-Йорку в "Медісон-сквер-гарден", але був перенесений через коронавірус.

В останньому своєму поєдинку 31 серпня минулого року Ломаченко здобув перемогу в Лондоні над британцем Люком Кемпбеллом рішенням суддів і завоював вакантний титул WBC.

Читайте також: У ВООЗ застерегли від надмірних заходів у боротьбі з коронавірусом

Раніше повідомлялося про те, що гонорари Ломаченка значно скоротяться через пандемію коронавіруса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі