Промоутер розповів про те, хто може стати наступним суперником Ломаченка після Лінареса

Поділитися
Промоутер розповів про те, хто може стати наступним суперником Ломаченка після Лінареса Ломаченко може провести бій проти підопічного Мейвезера © lomachenko.com
Однак для початку українцю треба перемогти венесуельського боксера.

Боб Арум, промоутер чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка (10-1, 8 КО), повідомив про те, що українець може отримати бій проти Джервонти Девіса (19-0, 18 КО).

"12 травня на Ломаченка чекає важкий бій з Хорхе Линаресом. Якщо все складеться благополучно для обох хлопців, це було б гарна подія пізніше в цьому році. Флойд Мейвезер вже розмовляв про це з президентом TopRank Тоддом Дюбефом кілька днів тому", - сказав Арум.

Нагадаємо, на початку квітня екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) заявив про те, що його підопічний Девіс може вийти в ринг проти Ломаченка.

Також президент промоутерської компанії Top Rank Тодд Дюбеф підтвердив заяву Флойда Мейвезера про переговори з приводу поєдинку Ломаченко – Девіс.

Наступний бій Ломаченка відбудеться 12 травня в Нью-Йорку проти Хорхе Лінареса. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA у легкій вазі, який належить венесуельцеві.

Зазначимо, що для Василя Ломаченка бій з Хорхе Лінаресом, який не програє на профі-рингу з 2012 року, стане дебютним у легкій вазі.

Раніше був представлений промо-ролик бою Ломаченко – Лінарес.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі