Прогноз букмекерів на матч ЧС-2018 Швеція - Англія 7 липня

Поділитися
Прогноз букмекерів на матч ЧС-2018 Швеція - Англія 7 липня Швеція спробує пройти в півфінал ЧС-2018 © РИА Новости
Аналітики зробили прогноз на третій матч 1/4 фіналу турніру.

В суботу, 7 липня, у Самарі пройде чвертьфінальний матч чемпіонату світу-2018 з футболу в Росії між збірними Швеції та Англії. На думку букмекерів, англійська збірна є фаворитом на вихід у півфінал турніру. На прохід англійців можна поставити з коефіцієнтом 1,40, тоді як успіх шведської збірної оцінюється коефіцієнтом 2,88.

На перемогу збірної Англії за підсумками основного часу матчу можна поставити з коефіцієнтом 1,91. У той же час на нічию дається коефіцієнт 3,30, а на перемогу шведської збірної - 4,50.

Нагадаємо, Англія посіла друге місце у своїй групі, програвши Бельгії і обігравши команди Тунісу і Панами. В 1/8 фіналу англійці зломили опір колумбійців, обігравши команду з Південної Америки в серії післяматчевих пенальті.

Шведи стали першими в групі з Мексикою, Німеччиною і Південною Корєю, програвши німцям і обігравши мексиканців і південнокорейців. В 1/8 фіналу турніру шведи мінімально переграли команду Швейцарії з рахунком 1:0.

Чемпіонат світу з футболу пройде в Росії до 15 липня 2018 року. Матчі приймають Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

ZN.UA проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Швеція – Англія 7 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі