Приїзд "Динамо" в португальську провінцію викликав нечуваний ажіотаж

Поділитися
Приїзд "Динамо" в португальську провінцію викликав нечуваний ажіотаж Приїзд "Динамо" в португальську провінцію викликав небувалий ажіотаж
В містечку Віла-ду-Конде, що поблизу Порту, збереться рекордна кількість глядачів. Фанати хочуть спостерігати за історичним матчем своєї команди.

Приїзд "Динамо" в португальську провінцію викликав небувалий ажіотаж. На матч київського клубу проти португальського "Ріу Аве" з містечка Віла-ду-Конде збереться рекордна кількість глядачів.

Як очікується, на арену "Ештадіу ду Ріу Аве" прийде близько 10 тисяч уболівальників. Так місцеві любителі футболу відзначать історичний дебют своїх улюбленців в основному раунді Ліги Європи.

Попередні рекорди було зафіксовано саме в єврокубкових поєдинках: у третьому раунді відбіркового турніру на гру протв шведського "Гетеборга" зібралося 6 735 глядачів, а у вирішальній стадії кваліфікації проти знову-таки шведської команди "Ельфсборг" на стадіоні зібралося 8 730 фанатів.

Притому, що на матчі португальського чемпіонату, де "Ріу Аве" несподівано займає перше місце, збирається в середньому за 2000 тисячі осіб.

Читайте також: Динамівець Гусєв наздогнав Шовковського за кількістю матчів за збірну

Додамо, що поєдинок 1-го туру у групі J між "Ріу Аве" і "Динамо" відбудеться 18 вересня о 22:00.

Нагадаємо, раніше головний тренер "Динамо" Сергій Ребров назвав суперника по лізі Європи технічною командою. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі