Президент УПЛ назвав клуби, у яких "немає проблем з боргами"

Поділитися
Президент УПЛ назвав клуби, у яких "немає проблем з боргами" Генінсон розповів про ситуацію з боргами © XSport.ua
Генінсон торкнувся теми боргів і назвав потенційних новачків еліти українського футболу.

Новий президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон підтвердив фінансові проблеми низки клубів, які поки не погасили всі борги, а також назвав тих, хто поки що тримається на плаву.

"До "Шахтаря" і "Динамо" питання мінімальні. Якщо заборгованості й існують, то гасяться протягом пари тижнів. З "Зорею" і "Ворсклою" немає жодних проблем. "Олександрія" взагалі не має заборгованостей. "Сталь" і "Олімпік" дуже щільно працюють з нашим комітетом - заборгованостей немає. Якщо в "Дніпрі" виникають заборгованості, то ми ведемо з ними переговори і вони намагаються їх погасити або укласти мирову.", - цитує Генінсона телеканал "Футбол 1".

"Можна сказати, що "Карпати" були в червоній зоні на початку чемпіонату, але вони давно вийшли з неї і близькі до зеленої. Щодо "Волині", то немає ніяких рухів, ніхто не намагається вийти на зв'язок з нашим комітетом. По "Металісту" Бойцан приїжджає як мінімум два рази на тиждень, намагається щось робити. Деякі борги вони закривають, деякі – ні. Поки Бойцан тримає руку на пульсі, "Металіст" не пропаде. У "Говерлі" є переговори, є ряд угод, але є дуже багато незакритих боргів. 31 березня ми повністю дізнаємося про всі проблеми цього клубу. У "Чорноморця" немає заборгованостей перед гравцями і Прем'єр-лігою, але є проблема з боргами банку. Запорізького "Металурга" вже не існує".

При цьому поповнити еліту бажають відразу кілька колективів:

"П'ять клубів першої ліги подали нам документи на атестацію. Ми отримали ці документи 2,5 місяці тому. Це черкаський "Дніпро", "Зірка", "Геліос", "Іллічівець"... Ми можемо вибрати з п'яти варіантів".

Читайте також: Гравці "Волині" можуть бойкотувати матч з "Зорею" через борги - ЗМІ

Нагадаємо, в українській Прем'єр-лізі стартувала весняна частина сезону, однак матч "Металурга" і "Говерли" не відбувся через розформування запорізької команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі