Президент Мавританії занудьгував на футболі і наказав провести серію пенальті

Поділитися
Президент Мавританії занудьгував на футболі і наказав провести серію пенальті Президент Мавританії зупинив футбольний матч
Матч за Суперкубок країни здався главі держави надто нудним.

Президент Мавританії Мохамед Ульд Абдель Азіз відвідав поєдинок за Суперкубок країни між клубами "Тевраг-Зейна" і "Ксара". Матч видався главі держави настільки нудним, що він наказав зупинити його і провести серію пенальті. Про це повідомляє Bleacher Report.

Президент почав нудьгувати у другому таймі, і поєдинок зупинили на 63-й хвилині за рахунку 1:1. У підсумку перемогу в серії пенальті і в Суперкубку святкували футболісти "Тевраг-Зейни".

"Всі ми багато разів бачили нудні футбольні матчі і мріяли, щоб вони скоріше закінчилися, але лише у небагатьох є можливість якось вплинути на це", - пояснив своє рішення Азіз.

Читайте також: Головний тренер збірної Мексики з футболу звільнений за напад на журналіста

При цьому наголошується, що футбольна асоціація Мавританії спробувала виправдати те, що трапилося і спростувала втручання глави держави в хід матчу. За словами спортивних чиновників, дострокове припинення зустрічі було пов'язане виключно з "організаційними питаннями", а рішення було прийнято за участю головних тренерів і президентів обох клубів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі