Президент ФІФА Інфантіно замішаний у скандалі з панамськими офшорами

Поділитися
Президент ФІФА Інфантіно замішаний у скандалі з панамськими офшорами Інфантіно брав участь у корупційних схемах © UEFA
Ім'я нового керівника органу управління світового футболу було виявлено у скандальних документах про фінансові операції.

Президент Міжнародної федерації футболу Джанні Інфантіно причетний до фінансових операцій через панамські офшори і співпрацював з особами, які є учасниками корупційного скандалу в ФІФА. Таку інформацію опублікував The Guardian.

Міжнародний консорціум журналістів, який займається панамськими документами, виявив прізвище Інфантіно в ряді угод з офшорними компаніями часів роботи швейцарця на посаді генерального секретаря УЄФА. При цьому мова йде про грошові операції з участю осіб, які вже покарані за корупційну діяльність у ФІФА.

Одним з фактів є підписання контракту на 111 тисяч доларів, за яким компанія "Cross Trading" купила права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів в Еквадорі, а потім цей актив був перепроданий за 311 тисяч доларів. В УЄФА при цьому заявили, що операція була оформлена після публічного аукціону.

Читайте також: Обама прокоментував скандал із панамськими офшорами

Нагадаємо, Інфантіно був обраний новим президентом ФІФА 26 лютого після відсторонення на шість років від футбольної діяльності Зеппа Блаттера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі