Президент ФФУ Павелко назвав нічию з Ісландією "гарним результатом"

Поділитися
Президент ФФУ Павелко назвав нічию з Ісландією "гарним результатом" Павелко відзначив проблеми збірної в нападі та захисті © ФФУ
Голова Федерації футболу України вважає, що ісландці залишилися щасливі нічийним результатом.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко прокоментував нічийний результат матчу Україна - Ісландія (1:1) в рамках кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року.

"У цьому матчі вболівальники побачили чудовий приклад того, що навіть програючи, можна показати характер, зрівняти рахунок і мати всі шанси виграти матч. Але найголовніше, що ми зламали неприємну традицію, бо два попередніх відбіркових турніра ми починали вдома 0:1. Тому я вдячний гравцям, вдячний вболівальникам, які у фан-зонах Краматорська, Києва і біля телеекранів підтримували нашу команду", - сказав Павелко.

"Ми сьогодні бачимо, що у нас проблеми з нападниками, проблеми в захисній лінії. Разом з цим ми побачили, що навіть з такими проблемами проти такої сильної команди як Ісландія ми змогли показати гідний футбол. І гідний настільки, що я думаю ісландці залишилися щасливими від того, що вони звідси забрали нічию. Так що, напевно, це хороший результат. В тому числі для того, щоб ми надалі відчували себе сильніше і не бачили страху перед будь-яким суперником.

А те, що у нас є кадрові проблеми, на жаль, це наша реальність. Над цим треба працювати тренерському штабу. Над цим треба працювати всьому українському футболу. Для того, щоб якомога більше талановитих футболістів діставалося рівня національної збірної. Давайте побажаємо нашому тренерському штабу удачі, побажаємо успіху. Особливо після останнього провалу - нагадаю, що в останніх трьох матчах ми взагалі не забивали, а тепер забили з гри гідний гол. Я вдячний команді за те, що ми зламали і цю традицію. Нехай буде не забитий пенальті в цьому матчі, проте забитий в наступних, дуже важливих матчах чи в Туреччині, або з Косово, з Хорватією або з Фінляндією", - також зазначив президент ФФУ.

Нагадаємо, українці пропустили швидкий гол, але зуміли відігратися завдяки точному удару Ярмоленка. Інші матчі в групі I також завершилися з результатом 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі