Преміальні за медалі на Олімпіаді для українців зменшені не будуть

Поділитися
Преміальні за медалі на Олімпіаді для українців зменшені не будуть Уманець назвала преміальні для медалістів © НОК України
Українські спортсмени отримають грошові винагороди на колишньому рівні.

Глава олімпійської місії України Ніна Уманець назвала суми, які держава виплатить всім українським спортсменам, які завоюють медалі Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

Уманець у коментарі Expres.ua заявила, що винагороди урізані не будуть:

"Премії за виграш медалей ми залишаємо на колишньому рівні: 125 000 доларів за золото, 80 000 - за срібло і 55 000 за бронзову нагороду. Зрозуміло, що це все виплачується спортсменам в гривневому еквіваленті. Тому скільки атлети отримають на свої карти буде залежати від курсу валют на момент виплати".

Нагадаємо, Олімпіада в Ріо-де-Жанейро пройде з 5 по 21 серпня, а розіграна буде рекордна кількість комплектів медалей - 306. Очікується участь максимального в історії числа країн - 206, включаючи Косово і Південний Судан.

Читайте також: Усик виступив проти участі боксерів-професіоналів у Олімпійських іграх

Ніна Уманець вже в п'ятий раз буде очолювати штаб Олімпійської команди України. За її плечима вже є досвід роботи на Іграх в Пекіні, Ванкувері, Лондоні і Сочі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі