Прем'єр-ліга: "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Карпатами"

Поділитися
Прем'єр-ліга: "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Карпатами" Марлос забив переможний м'яч © ФК Шахтер
"Гірники" поступалися супернику, але зуміли переломити хід зустрічі у другому таймі.

Сьогодні, 12 серпня, відкрився четвертий тур української Прем'єр-ліги. Львівські "Карпати" приймали донецький "Шахтар" і зазнали поразки з рахунком 2:3.

У першому таймі український гранд не зміг показати високий рівень гри, тоді як "Карпати" активно йшли в атаку і зуміли скористатися помилками оборони суперника. На 27-й хвилині Бланко-Лещук головою замкнув подачу з правого флангу, а через десять хвилин Ракицький вибив м'яч на ногу Худоб'яку, який навісив на Чачуа - півзахисник відправив м'яч у порожні ворота. Більш того, у "Карпат" було ще кілька можливостей забити, але донеччан виручив П'ятов.

Така шокова терапія пішла на користь гостям. Після перерви "Шахтар" захопив перевагу і до самого фінального свистка львів'яни практично завжди знаходилися в обороні. "Шахтар" зумів швидко відквитати один м'яч - Степаненко дальнім ударом застав зненацька Пидкивку. З кожною хвилиною тиск на ворота господарів наростав, що призвело до другого голу - Коваленко після пасу Тайсона з лінії штрафного був точний. Наприкінці сили остаточно покинули підопічних Зайцева, а "гірникам" вдалося вийти вперед - Марлос ідеально пробив з лівої ноги у дальній кут воріт.

"Карпати" - "Шахтар" - 2:3
Голи: Бланко-Лещук, 27, Чачуа, 37 - Степаненко, 47, Коваленко, 69, Марлос, 87

"Карпати": Пидкивка, Костевич, Лобай, Нестеров, Ксьонз (Багач, 90), Чачуа (Рудика, 66), Новотрясов, Грисьо (Кравець, 57), Худоб'як, Мірошніченко, Бланко-Лещук

"Шахтар": Пятов, Ісмаїлі, Ракицький, Кучер, Срна, Степаненко (Дентіньо, 84), Фред, Тайсон, Коваленко, Нем (Марлос, 46), Селезньов (Едуардо, 66)

Попередження: Новотрясов, Лобай, Бланко-Лещук, Мірошніченко, Худоб'як - Степаненко

Читайте також: "Карпати" - "Шахтар": огляд матчу

Завтра, 13 серпня, відбудуться ще три матчі: "Волинь" прийматиме "Зорю", "Олександрія" - "Зорю", а "Дніпро" зустрінеться з "Ворсклою".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі