Представники Кличка і Ф'юрі склали список з семи арен, на яких може відбутися реванш

Поділитися
Представники Кличка і Ф'юрі склали список з семи арен, на яких може відбутися реванш Кличко спробує взяти в Ф'юрі реванш © Братство Кличко
Поки команди боксерів продовжують переговори про проведення повторного бою, тренер Ф'юрі висловив Кличку "респект".

Представники Володимира Кличка і Тайсона Ф'юрі склали список з семи арен, які можуть прийняти реванш між українським і британським боксерами.

Як повідомляє sport.de, до списку увійшли такі міста і арени: "Уемблі" (Лондон, 90 тисяч місць), "Олд Траффорд" (Манчестер, 75 тисяч), "Міленіум" (Кардіфф, 75 тисяч), "Вальдштадіон" (Франкфурт-на-Майні, 50 тисяч), "Еспріт Арена" (Дюссельдорф, 55 тисяч), "Фельтінс-Арена" (Гельзенкірхен, 60 тисяч), а також одна з арен в Об'єднаних Арабських Еміратах.

"Інтерес безлічі арен величезний, Тайсон всерйоз розглядає всі варіанти", - підкреслив промоутер Ф'юрі Мік Хеннесі. А менеджер Кличка Бернд Бенте зазначив: "Матч-реванш - мега-подія, світовий інтерес величезний".

Тим часом Пітер Ф'юрі, який є дядьком і тренером Тайсона Ф'юрі, висловив повагу Володимиру Кличку. "Володимир, сподіваюся, що ти і твоя команда відмінно проведете Різдво, і ми з нетерпінням чекаємо ще однієї зустрічі з вами усіма. Ти залишаєшся великим чемпіоном, і тобі мій максимальний респект", - написав Пітер Ф'юрі в "Твіттері".

Нагадаємо, реванш між Кличком і Ф'юрі запланований на квітень-червень 2016 року. Раніше український боксер заявив, що радий, що йому не довелося просити британця зустрітися ще раз.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі