Представник Луческу підтвердив інтерес до тренера з боку "Галатасарая"

Поділитися
Представник Луческу підтвердив інтерес до тренера з боку "Галатасарая" Луческу поки не продовжив контракт з "Шахтарем" © ФК Шахтер
Румунський фахівець навряд чи прийме пропозицію стамбульського клубу.

Турецький "Галатасарай" звертався до Мірчі Луческу з пропозицією очолити команду в наступному сезоні. Про це розповів Сурейя Ертугрюл - представник інтересів головного тренера "Шахтаря".

"Галатасарай" звертався до нього, але це була данина поваги. Якщо Луческу поїде до Туреччини, то тільки в команди зі Стамбула, як "Галатасарай". Але на даний момент я не думаю, що Луческу опиниться в "Галатасараї".

Є економічні обмеження. Луческу захоче нових трансферів. Він захоче створити нову команду, яка зможе претендувати на європейські трофеї", - сказав Ертугрюл.

Також представник Луческу зазначив, що тренер міг запропонувати "Галатасараю" послуги свого сина Развана. "Він хороший тренер", - підкреслив Ертугрюл.

Відзначимо, що раніше видання Fanatik повідомило про те, що Луческу відмовив "Галатасараю", так як турецький клуб на найближчі два роки був усунений від участі в єврокубках.

Читайте також: Луческу підтвердив, що може очолити "Трабзонспор"

Нагадаємо, контракт Луческу з "Шахтарем" закінчується після нинішнього сезону. Поки що угода не була продовжена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі