Представлений проект масштабного спортивного комплексу під Києвом

Поділитися
Представлений проект масштабного спортивного комплексу під Києвом Терміни початку і завершення реконструкції не уточнюються © uprom.info
В Україні може з'явитися сучасна спортивна споруда.

Сьогодні, 17 березня, відбулася презентація проекту реконструкції спортивного центру в Конча-Заспі, передає uprom.info.

Підсумкова вартість реалізації складе 830 мільйонів гривень. Міністерством молоді та спорту України профінансована розробка трьох проектів та відповідної документації.

Всі проекти отримали погодження містобудівних умов. Зараз визначаються джерела фінансування початку будівництва першої черги.

Буде перероблений універсальний ігровий зал, також з'явиться новий зал для фехтування з 4 доріжками і 2 зали з іншим обладнанням.

uprom.info

Також з'явиться новий спальний корпус для спортсменів, в якому буде більше 130 місць і їдальня. Дані об'єкти будуть створені у першу чергу.

В подальшому з'явиться корпус для плавання з басейном на 75 метрів, який підійде для різних видів спорту завдяки можливості трансформації.

Влітку дах басейну буде відкриватися, а вода буде нагріватися за рахунок сонячного світла. З'являться тренувальні зали для неводних видів спорту.

Раніше стало відомо про те, що в бюджеті-2018 закладено 50 млн грн на будівництво центру зимових видів спорту в Буковелі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі