Представлена форма збірної України на Олімпійські ігри в Ріо

Фото
Поділитися
Жан Беленюк, Ганна Різатдінова, Яків Хаммо і інші спортсмени презентували одяг національної команди.

Відбулася презентація форми української збірної на Олімпійські ігри-2016, які пройдуть у Ріо-де-Жанейро.

Автором колекції став український дизайнер Андре Тан. Як повідомляє офіційний сайт НОК України, для форми збірної України Тан розробив і запатентував оригінальний принт, який отримав назву "Діамантова Україна". Принт відображає всю багатогранність нашої країни.

У ролі моделей під час спеціального показу виступили борець Жан Беленюк, гімнастки Ганна Різатдінова, Євгенія Гомон, Валерія Гудим, Анастасія Возняк, Олександра Гридасова і Олена Дмитраш, дзюдоїсти Георгій Зантарая, Яків Хаммо та Кеджау Ньябалі, багатоборці Ганна і Олексій Касьянов, плавчиха Дарина Зевіна, стрибуни у висоту Юлія Левченко та Ірина Геращенко.

Також у презентації взяли участь представники шоу-бізнесу: телеведучий Олександр Педан, учасник групи "Танок на Майдані Конго" Олександр "Фоззі" Сидоренко та інші.

"На сьогоднішній день 202 українських спортсмена вибороли право представляти нашу країну на Іграх-2016. На такому відповідальному для кожного спортсмена старті як Олімпійські ігри не буває дрібниць. Як кажуть, зустрічають по одягу. Тому дуже приємно, що в Ріо наші олімпійці будуть чудово виглядати і відчувати себе комфортно", - підкреслив президент НОК України Сергій Бубка.

Нагадаємо, Олімпіада в Ріо пройде з 5 по 21 серпня. Раніше була представлена офіційна пісня Олімпіади-2016.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі