Поєдинок між двома українськими боксерами у США покажуть на каналі ESPN

Поділитися
Поєдинок між двома українськими боксерами у США покажуть на каналі ESPN
Українське дербі в середньовагової категорії відбудеться в Хартфорді: з одного боку буде початківець профі Іван Голуб, з іншого - досвідчений Костянтин Ровенський, на рахунку якого під 20 поєдинків.

15 травня в американському Хартфорді (штат Коннектикут) відбудеться поєдинок між двома українськими боксерами в середній ваговій категорії (до 69, 9 кг): з одного кута рингу буде знаходиться непереможний проспект Іван Голуб, з іншого - більш досвідчений Костянтин Ровенський.

Майбутній бій буде транслюватися телеканалом ESPN2 і стане для обох боксерів дебютом на американському телебаченні.

26-річний Іван Голуб проведе вже четвертий поєдинок у 2015 році. Стільки ж він провів у 2014-му після профидебюта в червні.

32-річний Ровенський не виступав два з половиною роки після першої у своїй кар'єрі поразки, яке він отримав у броварському "Терміналі" в поєдинку з Мухитдином Раджапбаевым (нокаут у 7 раунді 8-раундового бою), і знову вийшов в ринг тільки в кінці 2014-го в Ризі, зупинивши в першому ж раунді місцевого дебютанта. Усього в активі Ровенського 18 перемог і дві нічиї у 21 матчі.

Варто відзначити, що Ровенський в основному боксував в Україні, тоді як Голуб проводить свою кар'єру в США.

Читайте також: Боксер Усик прикріпив на сторінку в соцмережі георгіївську стрічку

2 травня в Лас-Вегасі українець Василь Ломаченко вдруге відстояв звання чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBO. В своєму п'ятому поєдинку він нокаутував у 9-му раунді Гамалиера Родрігеса з Пуерто-Ріко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі