Повержений росіянин допоможе Усику підготуватися до наступного бою

Поділитися
Повержений росіянин допоможе Усику підготуватися до наступного бою Усик і Князєв опинилися в одній команді © rian.com.ua
Чемпіон Росії Андрій Князєв (11-2, 6 КО) прийняв пропозицію українця Олександра Усика (7-0, 7 КО) і приєднається до його тренувального табору.

У квітні цього року український володар титулу інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у восьмому раунді технічним нокаутом переміг Князєва у київському Палаці спорту.

Тепер стало відомо, що росіянин стане спаринг-партнером українського важковаговика у рамках підготовки до його наступного поєдинку. Таким чином сам Князєв має намір також підготуватися до бою з Юрієм Барашьяном (27-9, 18 КО), який, як і Усик, є шульгою.

Свій наступний бій Олександр проведе 29 серпня проти південноафриканця Джонні Мюллера (19-4-2, 13 КО), який носить прізвисько "Ураган". Подія пройде в Києві. У цьому місті 31 травня минулого року Усик побив аргентинця Сезара Давида Кренса.

Днями Усик вже розпочав підготовку до нового бою. В Буковелі українець тренується разом з Денисом Берінчиком, який 29 серпня має дебютувати в профі.

Варто відзначити, що Усик бився за межами України лише одного разу - в квітні минулого року українець здобув перемогу над німцем Беном Нсафоа в андеркарді поєдинку Володимира Кличка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі