Потрапивши у аварію під час Гран-прі Японії, Жюль Бьянкі перебуває в критичному стані

Поділитися
Потрапивши у аварію під час Гран-прі Японії, Жюль Бьянкі перебуває в критичному стані Гран-прі Японії завершилося достроково з-за аварії Жюля Бьянкі © f1news.ru
Гран-прі Японії ледь не завершився трагедією для одного з гонщиків: Жюль Бьянкі врізався в трактор, який опинився на трасі для транспортування іншого боліда. Отримавши серйозні травми голови, спортсмена було шпиталізовано та прооперовано.

Потрапив в аварію під час Гран-прі Японії пілот російської команди Marussia Жюль Бьянкі знаходиться в критичному стані.

Аварія сталася під час Гран-прі Японії, гонки чемпіонату світу серії Формула-1, на 43-му колі, коли з траси вилетів Адріан Сутіл. Удар був сильним, але не небезпечним для пілота, німець залишив машину самостійно - команда підтвердила, що Адріан не отримав повреждений.Появились жовті прапори, і маршали почали евакуацію машини Sauber, однак на наступному колі в цьому ж місці вилетів Жюль Бьянкі. Його машина врізалася в трактор, який як раз в цей момент піднімав машину Сутіла.

Удар виявився сильним. Гонку зупинили на трасі з'явився медичний автомобіль. Бьянкі евакуювали в медичний центр траси, а потім відправили в госпіталь на машині в супроводі поліції. За попередньою інформацією французький гонщик не впорався з керуванням через мокрого асфальту - під час гонки над трасою "Судзука" йшов дощ, повідомляє f1news.ru.

За повідомленнями преси, 25-річний гонщик був доставлений в госпіталь, де його прооперували. Хірурги видалили гематому, яка утворилася в голові Бьянкі після сильного удару. Батько пілота заявив, що стан його сина - погане, а які-небудь прогнози можна буде давати через добу.

Сама ж гонка була зупинена на 44-му колі, тоді як спочатку гонщики повинні були проїхати трасу 53 рази. Переможцем змагань став британець Льюїс Хемілтон, другим - його партнер по "Мерседеса" Ніко Росберг, третім - чинний чемпіон світу Себастьян Феттель.

Таким чином, за чотири етапи до фінішу чемпіонату світу в загальному заліку лідирує Хемілтон, в активі якого 266 очок, на 10 менше у Росберга. Саме між цими пілотами розгорнеться справжня боротьба на заключних Гран-прі.

Читайте також: Формула-1: Ніко Росберг перервав переможну серію Льюїса Хемілтона черговою перемогою у Монако

До речі, наступний етап відбудеться в Сочі: нагадаємо, раніше звучали заклики позбавити Росію права провести Гран-прі чемпіонату світу в рамках санкцій.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що 7-кратний чемпіон світу Міхаель Шумахер вийшов з 9-місячної коми, яка була пов'язана з серйозною травмою голови, полученнной після падіння під час катання на гірських лижах. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі