Потенційні суперники Кличка поміряються силою в грудні

Поділитися
Потенційні суперники Кличка поміряються силою в грудні Деонтей Вайлдер - один з найперспективніших боксерів у суперважкій вазі © facebook.com/pages/Deontay-Wilder
Незабаром досить передбачуваний суперважкий дивізіон світового професійного боксу може вибухнути цікавою подією: у ринзі зустрінуться непереможний американець Деонтей Вайлдер і чемпіон за версією WBC Бермейн Стіверн.

Потенційні суперники Володимира Кличка - непереможний американець Деонтей Вайлдер і чемпіон світу за версією WBC канадець Бермейн Стіверн - проведуть титульний поєдинок в кінці грудня 2014 року.

Golden Boy Promotions, що представляють Вайлдера, і Дон Кінг, який завідує справами Стіверна, дійшли згоди щодо деталей двобою. Подія має відбутися 13-го чи 20-го грудня в США.

Зазначимо, що існує ймовірність того, що переможець поєдинку стане найближчим суперником Володимира Кличка, який ще рік тому заявив про бажання заволодіти титулом WBC. Нагадаємо, що раніше цей пояс належав Віталію Кличко, однак після того, як він оголосив про завершення кар'єри, в WBC присвоїли йому звання почесного чемпіона, а основний титул розіграли між собою Бермейн Стіверн і Кріс Арреола.

Читайте також: Усик візьме участь в останньому поєдинку львів'янина Котельника


Додамо, що 28-річний Уайлдер вважається одним з найперспективніших боксерів США і реальним суперником Кличка - за нього говорить послужний список (31 перемога і всі - нокаутом), а також фізичні дані, згідно з якими він як мінімум не поступається українському чемпіонові.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Кличко проведе свій найближчий бій 15 листопада: у поєдинку проти болгарина Кубрата Пулєва він буде відстоювати титул за версією IBF. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі