"Поступово йду до мрії - титулу чемпіона світу", - Усик

Поділитися
"Поступово йду до мрії - титулу чемпіона світу", - Усик Усик чекає чемпіонського шансу © XSport.ua
Український боксер прокоментував свій черговий успіх на професійному рингу.

Вчора, 12 грудня, в київському Палаці спорту Олександр Усик (9-0, 9 КО) захистив титул інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі, технічним нокаутом здолавши кубинця Педро Родрігеса (22-2, 19 КО) в сьомому раунді. Після чергової серії ударів опонент українця присів на настил рингу і відмовився продовжувати поєдинок.

"Нічого нового не побачив, нічого не дізнався. Як і планував, боксував в кайф, працював, все нормально. Робоча перемога. Хочу миру, щоб люди любили більше, ніж ненавиділи один одного. Щоб закінчилися всі війни, щоб світ настав у всьому світі. Я не можу забігати наперед. Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани... Я поступово йду до своєї мрії - титулу чемпіона світу. Вірю, що моя мрія здійсниться. Йду до неї своїми маленькими кроками", - заявив Усик відразу після бою.

Вже в наступному році представники українського боксера з K2 Promotions мають намір організувати чемпіонський бій, а найвірогіднішим суперником Усика вважається поляк Кшиштоф Гловацкі (25-0, 16 ко), який володіє титулом чемпіона світу за версією WBO.

Читайте також: Суперник Усика на зважуванні не зміг вкластися в необхідну вагу

Також в рамках вечора боксу третю перемогу на профі здобув срібний призер Олімпіади-2012 Денис Берінчик, перемігши одноголосним рішенням суддів угорця Дьєрдя Міжеї-молодшого (22-17, 13 КО).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі