Постраждалий темношкірий уболівальник розповів подробиці бійки на "Олімпійському"

Поділитися
Постраждалий темношкірий уболівальник розповів подробиці бійки на "Олімпійському" Під час матчу були побиті кілька вболівальників
А в ФФУ готові доводити УЄФА, що на трибунах не було расизму, а була провокація.

Один з темношкірих уболівальників, які були побиті на матчі "Динамо" - "Челсі" фанатами київського клубу, розповів про подробиці події.

"У першому таймі я зробив кілька "селфі". Приблизно на 23-й хвилині чоловік, який знаходився в моєму секторі, несподівано завдав сильного удару мені в обличчя, від чого я впав і втратив свідомість, - зазначив уболівальник, який побоявся називати своє ім'я, в коментарі телеканалу "Футбол 1", - Мені розбили ніс і голову. Було багато крові. Коли отямився, стюарди відвели мене в якусь кімнату, а потім викликали швидку допомогу. У лікарні мені наклали кілька швів".

На лікарняному ліжку потерпілий, за його словами, провів 5 днів. Також він заперечує заяву віце-президента ФФУ Ігоря Кочетова, який раніше говорив, що темношкірі вболівальники прийшли на стадіон без квитків і принесли з собою піротехніку: "Квиток я купив у касі, прийшов на сектор, сів на своє місце. Жодної піротехніки у мене не було і не могло бути. Не ображайте мене, я таким не займаюся!".

У той же час у ФФУ готуються приймати працівника УЄФА, який сьогодні, 2 листопада, має прибути до Києва для проведення додаткового розслідування. Ігор Кочетов заявив, що внутрішнє розслідування по цій справі вже завершено, і у ФФУ є докази, що на стадіоні мала місце провокація. "Всі необхідні докази, що це була навмисна провокація, у нас є. Нам буде що показати перевіряючим з УЄФА", - сказав Кочетов в коментарі "Сегодня".

Читайте також: "Це не вольєр": директор "Олімпійського" забрав назад свої слова про сектор для темношкірих

Нагадаємо, УЄФА продовжив розслідування, відклавши вердикт по даній справі. Раніше планувалося, що чемпіони України дізнаються про покарання 27 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі