Постол впевнений, що об'єднає чемпіонські пояси в бою з Кроуфордом

Фото
Поділитися
Українець впевнено виступив на прес-конференції перед черговим поєдинком.

Вчора, 10 травня, в Лас-Вегасі відбулася прес-конференція, присвячена поєдинку чемпіона світу за версією WBC в першій напівсередній вазі Віктора Постола (28-0, 12 КО) і його суперника - володаря титулу WBO Теренса Кроуфорда (28-0, 20 КО). Об'єднувальний бій пройде 23 липня на арені MGM Grand в Лас-Вегасі і буде показаний по телемережі HBO PPV.

Постол прийшов на зустріч з журналістами у вишиванці і висловив упевненість у тому, що збереже чистий запис, а також отримає другий чемпіонський пояс:

"Я досяг першої мети 3 жовтня минулого року, коли виграв титул чемпіона світу за версією WBC. Впевнений, що 23 липня мені вдасться об'єднати пояси WBC і WBO. Докладу максимум зусиль, а допоможе мені моя команда. Думаю, що поєдинок буде видовищним".

Нагадаємо, для Постола це буде перший захист чемпіонського пояса, який він завоював у минулому році, нокаутувавши аргентинця Лукаса Матіссе.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі