Постол викликав на бій непереможного американця

Поділитися
Постол викликав на бій непереможного американця Постол хоче бою з американцем Кроуфордом © XSport.ua
Українець має намір провести об'єднавчий бій і поборотися за другий чемпіонський пояс.

Чемпіон за версією WBС у першій напівсередній вазі Віктор Постол (28-0, 12 КО) звернувся до володаря поясу WBO Теренса Кроуфорда (28-0, 20 КО), кинувши американцеві виклик.

"Нещодавно прочитав в новинах, де Кроуфорд сказав, що я не популярний. Можливо, він мав на увазі своїх друзів або родичів? Мої бої транслювалися на HBO, я тричі бився в США - кожен раз приходило багато вболівальників, мене підтримували, людям подобається мій бокс", - підкреслив Постол.

"У рейтингу BoxRec він стоїть на першому місці, я - на другому. У мене нуль поразок, у нього теж. У нас був би дуже хороший бій. Я готовий битися з ним у будь-який час, в будь-якому місці. Це буде класний бій. Ми кращі, а кращі повинні битися з найкращими".

Варто відзначити, що Постол може провести бій в рамках спільного вечора боксу з ще одним українцем - чемпіоном світу за версією WBO Василем Ломаченком.

Читайте також: Ломаченко та Постол можуть вийти на ринг в рамках спільного шоу

Нагадаємо, Постол став чемпіоном світу 3 жовтня 2015 року, відправивши в нокаут в 10-му раунді аргентинця Лукаса Матіссе.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі