Постол планує провести великий бій у наступному році

Поділитися
Постол планує провести великий бій у наступному році Постол налаштований реабілітуватися після поразки
Український боксер готується до нового виклику у кар'єрі.

Колишній чемпіон світу за версією WBC в першій напівсередній вазі Віктор Постол підкреслив, що перша поразка в кар'єрі від Теренса Кроуфорда стане для нього уроком на майбутнє. Українець має намір провести ще один гучний поєдинок вже в наступному році.

"Я боксував з кращим боксером у моїй ваговій категорії, трошки засмутився, але нічого страшного. Для мене ця поразка - це досвід, я буду працювати над своїми помилками, для мене це стимул завойовувати і далі пояса. Ми переглянули бій, можливо, у мене не було другого плану, мені потрібно було змінити тактику бою, не потрібно було йти на нього вперед. Думаю, тоді бій склався б по-іншому. Було два нокдауни і дали мені попередження, і я розумів, що бій складеться не на мою користь".

"Зараз я тренуюсь у своєму рідному училищі в Броварах, з заслуженим тренером України Поліщуком Олександром Івановичем. Коли підготовка йде в Америці, то я зосереджений тільки на цілі, у мене немає ніяких дзвінків, нічого не відволікає, а вдома все таки обстановка така, що трохи заважає сконцентруватися", - сказав у коментарі Постол XSport.ua.

"Я очікую, що у мене буде бій вже після Нового року і очікую великий бій, хочу довести, що я ще щось можу. Не буду забігати наперед, є кілька варіантів суперників. Бій може бути і в Росії, і в Україні. Конкретики я поки сам ще чекаю".

Нагадаємо, 23 липня в США Віктор Постол зустрічався з чемпіоном за версією WBO Теренсом Кроуфордом і програв одноголосним рішенням суддів, втративши пояс WBC.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі