Порошенко вручив шахістці Музичук і арбітру Монзуль державні нагороди

Поділитися
Порошенко вручив шахістці Музичук і арбітру Монзуль державні нагороди Президент особисто вручив дівчатам нагороди © Сайт президента України
Досягнення дівчат були відзначені в честь Міжнародного жіночого дня.

Шахістка Ганна Музичук і футбольний арбітр Катерина Монзуль отримали нагороди від президента України Петра Порошенка в честь Міжнародного жіночого дня.

За вагомий особистий внесок у розвиток України Музичук нагороджена орденом княгині Ольги 3-го ступеня, а Монзуль - орденом княгині Ольги 2-го ступеня.

Варто відзначити, що Музичук в минулому році виграла два поспіль світових титулу з шахів, а на минулій світовій першості з класичних шахів поступилася лише у фіналі.

Катерина Монзуль за підсумками минулого року увійшла в трійку найкращих жіночих арбітрів світу.

Варто відзначити, що Монзуль працює на поєдинках міжнародного рівня вже близько 12-ти років. У позаминулому році українці було довірено фінал жіночого чемпіонату світу між США і Японією, а в 2014 році Монзуль працювала на вирішальному матчі жіночої Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі