Порошенко скасував стипендії змінившим громадянство українським спортсменам

Поділитися
Порошенко скасував стипендії змінившим громадянство українським спортсменам Порошенко змінив видачу державних стипендій © Сайт президента України
Даний документ був опублікований на офіційному сайті президента.

Президент України Петро Порошенко підписав указ, в якому змінено видачу державних стипендій чемпіонам і призерам Олімпійських ігор.

Про це повідомляє офіційний сайт федерації легкої атлетики України.

Згідно з даним документом державні стипендії більше не будуть отримувати українські чемпіони і призери Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, які змінили спортивне громадянство і виступають на змаганнях під іншим прапором.

Відзначимо, що в указі також прописано, що даних привілеїв позбавлені і ті спортсмени, які були спіймані на вживанні та розповсюдженні допінгу.

Нагадаємо, що останнім часом в українському спорті частим явищем стала зміна громадянства. Так у минулому році українська шашистка Дарина Ткаченко і українська гімнастка Елеонора Романова отримали громадянство Росії.

Також вихованець київського "Динамо" українець Лісовий перейшов в "Зеніт", де прийняв російське громадянство.

Раніше повідомлялося, що український боєць Микита Крилов, який хотів отримати російське громадянство, був виключений з UFC.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі