Порошенко привітав з ювілеєм київське "Динамо"

Поділитися
Порошенко привітав з ювілеєм київське "Динамо" Порошенко привітав "Динамо"
Столичному гранду виповнилося 90 років.

Президент України Петро Порошенко привітав київське "Динамо" з ювілеєм - сьогодні, 13 травня, столичному клубу виповнилося 90 років.

"Вітаю "Динамо" зі славним 90-річчям. Для мене, як і для мільйонів уболівальників, клуб став символом майстерності і волі до перемоги. В історію українського спорту назавжди вписані тріумфи великої команди.

Ціла епоха в світовому футболі пов'язана з іменем геніального тренера Валерія Лобановського. Вдячний клубу за ту радість, яку він приносить прихильникам футболу, за вірність традиціям, патріотизм. Переконаний, що команда буде поповнюватися новими яскравими іменами тренерів та гравців, а фанати клубу на всіх матчах будуть розгортати наш український прапор - прапор перемоги. Удачі всій вашій футбольній сім'ї у спорті та житті", - цитує Порошенка офіційний сайт київського клубу.

Читайте також: "Динамо" просить у "Валенсії" 15 млн євро за Ярмоленка - ЗМІ

Нагадаємо, що в поточному сезоні "Динамо" вже втратило можливість завоювати титул Прем'єр-ліги, поступившись в боротьбі за перше місце донецькому "Шахтарю".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі