Порошенко нагородив футболістів збірної України іменною вогнепальною зброєю

Поділитися
Порошенко нагородив футболістів збірної України іменною вогнепальною зброєю Порошенко нагородив футболістів зброєю © ukranews.com
Президент України відзначив останні успіхи головної команди країни спеціальними нагородами.

Президент України Петро Порошенко вручив іменну вогнепальну зброю президенту Федерації футболу України Андрію Павелку, головному тренеру Михайлу Фоменку і дев'яти футболістам національної збірної України.

Про характер нагород стало відомо у відповідь на інформаційний запит "Українським Новинам". Зустріч Порошенка з командою і президентом ФФУ відбулася ще 22 листопада 2015 року, але в описі заходу повідомлялося, що президент вручав "пам'ятні подарунки". Указ №650 про вручення зброї спортсменам так і не з'явився на офіційному сайті Президента України.

Іменну зброю отримали Андрій Павелко, Михайло Фоменко, гравці київського "Динамо" Олег Гусєв, Євген Хачеріді, Андрій Ярмоленко, донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов і В'ячеслав Шевчук, дніпропетровського "Дніпра" Руслан Ротань і Артем Федецький, а також Євген Селезньов з "Кубані" і Анатолій Тимощук, який виступає за "Кайрат". Нагородження відбулося в честь виходу збірної у фінальну частину чемпіонату Європи, що пройде у Франції наступного літа.

Нагадаємо, на Євро-2016 збірна України зіграє в одній групі з Німеччиною, Польщею і Північною Ірландією. Перший матч команда Фоменка проведе проти Німеччини 12 червня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі