"Полтава" подала протест у ФІФА і УЄФА проти скасування матчу з "Шахтарем"

Поділитися
"Полтава" подала протест у ФІФА і УЄФА проти скасування матчу з "Шахтарем" Матч був скасований через поганий стан газону © ФК Шахтер
Полтавський клуб має намір судитися у вищих футбольних інстанціях.

"Полтава" подала протест на рішення про скасування матчу 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря".

Клуб навів свої аргументи проти рішення ФФУ заборонити грати на стадіоні "Локомотив" і залишив за собою право оскаржити присудження технічної поразки в цьому матчі, у тому числі і в CAS. Відповідно, з змагань клуб поки не знімається.

sportarena.com
sportarena.com

У вівторок, 4 квітня, ФФУ визнала газон стадіону "Полтава" непридатним для гри у футбол, через що зобов'язала клуб прийняти "Шахтар" на іншому полі, яке відповідає вимогам регламенту УПЛ і Положенню про Кубок України на сезон 2016/17.

Однак президент "Полтави" Леонід Соболєв заявив, що поле його клубу знаходиться в ідеальному стані, а на наступний день, коли матч з "Шахтарем" був зірваний, Соболєв заявив про зняття команди зі змагань.

Сьогодні, 6 квітня, відбулося жеребкування 1/2 фіналу Кубка України, в якому визначилися пари "Полтава/"Шахтар" – "Дніпро" та "Миколаїв" – "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі