Польський нападник розповів про свою місію в "Динамо"

Поділитися
Польський нападник розповів про свою місію в "Динамо" Лукаш Теодорчик проявив хорошу результативність у матчах "Динамо"
Лукаш Теодорчик дебютував у складі київської команди у кінці серпня, і виходить на поле в основному на заміну. Однак це не завадило йому з позитивної сторони зарекомендувати себе у лавах українського гранда.

Польський нападник Лукаш Теодорчик розповів про свою місію у "Динамо": за його словами, він грає в Києві для того, щоб забивати якомога більше голів.

З моменту дебюту Теодорчика у київській команді минуло трохи більше місяця, але за такий короткий термін польський легіонер встиг зарекомендувати себе з найкращого боку.

"Я приїхав у "Динамо", щоб грати і забивати голи. Саме в цьому полягає моя місія. Тому на кожному тренуванні я намагаюся довести тренеру, що заслужив свій шанс вийти в основному складі", - зазначив Теодорчик.

"Підписуючи контракт, я розумів, що конкуренція в "Динамо" буде вище тієї, з якою я стикався в інших командах Тому, якщо б я не був впевнений в своїх силах, то не їхав би до Києва. Вважаю, що здорова конкуренція - природний процес, і вона просто необхідна".

Зазначимо, що за 215 хвилин, які Теодорчик провів на полі в динамівській футболці, йому вдалося забити три голи і віддати один точний пас. Причому в матчі з "Чорноморцем", коли Тео дебютував у складі команди Реброва, він видав передачу на Андрія Ярмоленка першим же дотиком до м'яча. Так само вийшло і в поєдинку Ліги Європи проти "Стяуа" - вихід на заміну - і тут же гол.

Нагадаємо, "Динамо" заплатило польському "Леху" за Теодорчика близько 4 мільйонів євро. Футболіст підписав 5-річний контракт з киянами.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" обіграло "Стяуа" у другому турі Ліги Європи 3:1 і очолила турнірну таблицю в групі J. !dt

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі