Польські фанати на матчі з "Зорею" закидали поліцію фаєрами і ображали Бандеру і Україну

Поділитися
Польські фанати на матчі з "Зорею" закидали поліцію фаєрами і ображали Бандеру і Україну Польські фанати влаштували безлади на стадіоні © twitter.com
Гості столиці під час матчу плей-офф Ліги Європи між "Зорею" і "Легією" намагалися провокувати місцевих фанатів і правоохоронні органи.

Видання Чемпіон повідомляє, що в перерві поєдинку польські фанати почали кидати в поліцію петарди і "вибухові пакети", а також закидуват пляшками глядачів, які проходили поряд з сектором.

Представники правопорядку огородили вболівальників гостей живою стіною, щоб уникнути сутичок з місцевими ультрас.

Крім того, поляки вигукували образливі гасла на адресу Степана Бандери та України. Раніше, нагадаємо, на вулицях Києва та Львова стався цілий ряд бійок між фанатськими угрупуваннями "Легії" і "Динамо". В результаті зіткнень від ножових поранень постраждали кілька поляків.

twitter.com

Як повідомляє "Інтерфакс", в результаті передматчевих зіткнень футбольних фанатів до органів внутрішніх справ міста Києва доставлено 13 осіб, один з них - неповнолітній. Також у міліції поінформували, що в медичні установи звернулися чотири особи, які отримали тілесні ушкодження під час подій у центральній частині столиці. "Серед постраждалих - один працівник міліції. Інформація про інших постраждалих уточнюється", - розповіли в ГУ МВС України.

Матч між "Зорею" і "Легією" проходив на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Перемогу здобули гості з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі