Поліція Австрії провела обшуки в штаб-квартирі Міжнародного союзу біатлоністів

Поділитися
Поліція Австрії провела обшуки в штаб-квартирі Міжнародного союзу біатлоністів Бессеберг не згоден із звинуваченнями © BBC
Керівництво IBU фігурує в кримінальній справі.

Кримінальна поліція Австрії 10 квітня провела обшуки в штаб-квартирі Міжнародного союзу біатлоністів (IBU), розташованій в Зальцбурзі.

Відомо, що генеральний секретар IBU Ніколь Реш тимчасово звільнена від обов'язків через розслідування австрійської поліції.

Ситуацію прокоментував голова організації Андерс Бессеберг, який повідомив, що причиною є можливість виступати на міжнародному рівні російських біатлоністів, що мали підозрілі допінг-проби. Це є порушенням антидопінгового кодексу WADA і законодавства Австрії.

"Я повністю спростовую ці звинувачення. Будь-які проби з підозрілими показниками крові передаються для додаткового аналізу в лабораторію Осло, при цьому вони супроводжуються представниками WADA. Мені дивно чути такі звинувачення, бо, впевнений, ми все робили правильно. Сподіваюся, ситуація скоро вирішиться. Це важливо для біатлону", - заявив Бессеберг.

Раніше повідомлялося про те, що в Україні розглядають варіант з об'єднанням чоловічої та жіночої команд з біатлону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі