Платіні чекає понад мільйон вболівальників на Євро-2012

Поділитися
Європейська футбольна федерація UEFA прогнозує приїзд на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, який пройде в Україні і Польщі, більше мільйона уболівальників.

Про це заявив президент UEFA Мішель Платіні сьогодні журналістам у Варшаві.

«Очікуємо більше мільйона гостей, багато мільйонів будуть по-різному вболівати, думаю, що з цієї перспективи це буде успіх", - сказав президент UEFA, який з 11 жовтня перебуває з візитом у Польщі.

М. Платіні відзначив, що після огляду побудованих і реконструйованих об'єктів до Євро-2012 в чотирьох польських містах впевнений в тому, що чемпіонат відбудеться "щонайменше, нормально".

Він зазначив, що в Польщі ніколи не було проблем з підготовкою до турніру, на відміну від України.

"У певний момент ми не знали: чи відбудеться турнір в Україні, задавали собі питання, відбудеться турнір в Україні на двох або чотирьох стадіонах. Але останнім часом українці дуже старалися і на сьогоднішній день в цілому немає жодних серйозних проблем", - сказав М. Платіні.

"Стадіони фантастичні як у Польщі, так і в Україні. Тепер залишається організація та обслуговування, щоб вболівальники, які сюди приїдуть, відчули футбольне свято", - додав він.

Як повідомлялося, завтра в польському Кракові відбудеться жеребкування плей-офф серед восьми команд, які боротимуться за останні 4 путівки на Євро-2012.

Єврочемпіонат, право організовувати який українці з поляками виграли в квітні 2007 році, відбудеться в 4 польських і 4 українських містах.

За даними досліджень польського порталу money.pl, уболівальники, які приїдуть до Польщі на Євро-2012, можуть витратити в країні близько 300 млн дол.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі