Платіні звернувся до спортивного арбітражного суду

Поділитися
Платіні звернувся до спортивного арбітражного суду Платіні продовжує оскарження заборони © Sky Sports
Керівник УЄФА продовжує намагатися домогтися тимчасової зупинки покарання в одній з інстанцій спортивного правосуддя.

Президент УЄФА Мішель Платіні скористався правом звернення до спортивного арбітражного суду (CAS) з приводу відсторонення від футбольної діяльності на 90 днів.

"У своїй апеляції Мішель Платіні просить призупинити дію рішення про його тимчасове відсторонення від обов'язків до винесення остаточного вердикту з розслідування ФІФА. Ця апеляція також була зареєстрована у ФІФА. CAS визначиться з подальшими процедурами у цій справі на наступному тижні, попередньо провівши консультації із зацікавленими сторонами", - свідчить заява CAS.

Платіні має намір домогтися позитивного вердикту, щоб взяти участь у виборах нового президента ФІФА, які намічені на лютий наступного року. Саме француз вважався фаворитом в боротьбі за крісло перед скандалом з фінансовими махінаціями ФІФА. При цьому генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно вже заявив, що зніме свою кандидатуру з виборів на користь Платіні, якщо той зможе взяти участь у виборах.

Слідчі близькі до завершення розслідування з приводу незадекларованого платежу в розмірі майже двох мільйонів євро, який був перерахований на рахунок Платіні за роботу консультантом Блаттера 9 років тому.

Читайте також: Блаттер звинуватив Платіні в спланованій акції проти ФІФА

Нагадаємо, що раніше Мішель Платіні та Йозеф Блаттер намагалися оскаржити 90-денну заборону в Апеляційному комітеті ФІФА, але 18 листопада стало відомо, що їх апеляції були відхилені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі