Півзахисник "Металіста" продовжує боротися за місце у складі збірної Аргентини

Поділитися
Півзахисник "Металіста" продовжує боротися за місце у складі збірної Аргентини Хосе Соса належить "Металісту", але сезон закінчував в "Атлетіко" © clubatleticodemadrid.com
Хосе Соса, який провів весняну частину сезону в іспанському "Атлетіко", претендує на поїздку до Бразилії, де в червні-липні відбудеться чемпіонат світу.

Новоспечений чемпіон Іспанії у складі мадридського "Атлетіко", аргентинський півзахисник Хосе Соса, як і раніше претендує на поїздку на чемпіонат світу-2014.

Гравець, права на якого належать харківському "Металісту", витримав перший відсів тренерського штабу збірної Аргентини.

Сабелья виключив з розширеного складу на чемпіонат світу-2014 чотирьох футболістів, інформує Ole. Список залишили захисники Лісандро Лопес ("Хетафе", Іспанія) і Габріель Меркадо ("Рівер Плейт" (Аргентина), півзахисник Фабіан Рінаудо ("Катанья", Італія) та нападник Франко Ді Санто ("Вердер", Німеччина).

Таким чином, у розширеному складі збірної Аргентини залишилися 26 футболістів: воротарі - Серхіо Ромеро ("Монако", Франція, Маріано Андухар ("Катанія", Італія), Агустін Оріон ("Бока Хуніорс"); захисники - Есекіель Гарай ("Бенфіка", Португалія), Федеріко Фернандес ("Наполі", Італія), Пабло Сабалета, Мартін Демікеліс (обидва - "Манчестер Сіті", Англія), Маркос Рохо ("Спортинг", Португалія), Хосе Марія Басанта ("Монтеррей", Мексика), Уго Кампаньяро ("Інтер", Італія), Ніколас Отаменді ("Атлетіку Мінейру", Бразилія);

півзахисники - Фернандо Гаго ("Бока Хуніорс"), Лукас Білья ("Лаціо", Італія), Хав'єр Маскерано ("Барселона", Іспанія), Евер Банега, Максі Родрігес (обидва - "Ньюелл'c Олд Бойз"), Анхель Ді Марія ("Реал", Іспанія), Рікардо Альварес ("Інтер", Італія), Аугусто Фернандес ("Сельта", Іспанія), Енцо Перес ("Бенфіка", Португалія), Хосе Соса ("Атлетіко", Іспанія); нападники - Серхіо Агуеро ("Манчестер Сіті", Англія), Ліонель Мессі ("Барселона", Іспанія), Гонсало Ігуаїн ("Наполі", Італія), Есекіель Лавессі ("ПСЖ", Франція), Родріго Паласіо ("Інтер", Італія).

Нагадаємо, що Соса був відправлений в оренду в "Атлетіко", щоб мати більше шансів на потрапляння на чемпіонат світу. В даний момент, незважаючи на заяви футболіста про бажання залишитися в Іспанії, у "Металісті" розглядають можливість залишити креативного хавбека у своєму складі.

Зокрема, Ігор Рахаєв, нещодавно призначений на пост головного тренера харків'ян, підкреслив, що до діалогу з футболістом керівництво клубу повернеться після його участі у фіналі Ліги Чемпіонів, а також безпосередньо після закінчення ЧС у Бразилії.

Відзначимо, що термін подання остаточних заявок збірних (23 футболіста) закінчується 2 червня. Мундіаль-2014 стартує 12 червня матчем Бразилія - Хорватія. Аргентинці зіграють у групі F, де їхніми суперниками будуть збірні Нігерії, Боснії і Герцоговини, а також Ірану. !zn

Читайте також:

Фоменко пояснив, чому збірна відмовилася від матчу з Аргентиною

Мессі і його партнери з "Барселони" не потрапили у збірну іспанської Прімери

Пеле назвав чемпіонат світу-2014 ганьбою для Бразилії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі