Півзахисник "Динамо" Циганков визнаний найкращим футболістом квітня в УПЛ

Поділитися
Півзахисник "Динамо" Циганков визнаний найкращим футболістом квітня в УПЛ Циганков - найкращий футболіст УПЛ в квітні © fpl.ua
Ліга обрала головного героя місяця.

Півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков визнаний найкращим футболістом української Прем'єр-ліги в квітні, про це повідомляє офіційний сайт організації.

У голосуванні Циганков набрав 31% від загального числа голосів. У найближчих переслідувачів киянина, півзахисника "Ворскли" Артема Габелка - 20%, у півзахисника "Олександрії" Валерія Лучкевича - 11%.

Зазначимо, що в квітні Циганков визнавався найкращим гравцем 23 і 24 турів УПЛ, в матчах яких капітан "Динамо" забивав переможні м'ячі для своєї команди у ворота "Зорі" і "Маріуполя".

Циганков дебютував за "Динамо" в серпні 2016 року в матчі проти "Сталі" (2:1). У нинішньому сезоні Циганков провів 42 матчі у всіх турнірах, забивши 16 голів і віддавши 14 результативних передач.

Нагадаємо, найкращим футболістом березня в УПЛ був визнаний півзахисник "Карпат" Швед.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі