Після впевненої перемоги над "Баварією" в "Барселоні" зосереджені на другій грі

Поділитися
Після впевненої перемоги над "Баварією" в "Барселоні" зосереджені на другій грі "Барселона" не залишила шансів "Баварії" © Barcelona FC
"Не можна допускати навіть думку про те, що ми - непереможні, - вважає лідер "Барселони" Андрес Іньєста.

"Барселона" розгромила "Баварію" у першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів (3:0), який відбувся 6 травня на стадіоні "Ноу Камп".

Незважаючи на впевнену перемогу, футболісти "блаугранас" як і раніше зосереджені на поєдинку, цілком резонно пояснюючи свої думки тим, що в Барселоні було зіграно лише першу частину двобою.

"Ми намагалися контролювати м'яч, однак і суперник прагнув до такої гри. У підсумку, в завершальному відрізку протистояння нам вдалося проявити себе з найкращої сторони. Це і вирішило результат гри", - цитує півзахисника Андреса Іньєсту офіційний сайт "Барси".

"Ні в якому разі не слід думати про те, що ми непереможні. Як тільки ми припустимо подібні думки, одразу ж знайдеться команда, здатна нас обіграти. Тим більше, "Баварія" - один з найсильніших клубів Європи, незважаючи на те, що ми забили їм три голи", - доповнює свою думку лідер каталонців.

Так само думає і автор третього голу у ворота Мануеля Нойєра бразилець Неймар. За його словами, три голи - це всього лише частина переваги, не більше.

"Результат дає нам перевагу перед суперником, але все буде вирішуватися на футбольному полі у повторному протистоянні. Нам треба діяти в подібному ключі, що і сьогодні", - зазначив нападник.

Нагадаємо, що каталонці обіграли "Баварію" завдяки трьом голам: каталонці відкрили рахунок лише на 77-й хвилині: нападник Ліонель Мессі отримав м'яч біля лінії штрафної і вразив ближній кут воріт Мануеля Нойєра. Через три хвилини аргентинець оформив дубль. Увірвавшись у штрафний майданчик, він обіграв Боатенга, наблизився до Нойєра і перекинув м'яч через нього - 2:0.У компенсований час Неймар втік один на один з воротарем і оформив розгром - 3:0. Матч-відповідь відбудеться 12 травня в Мюнхені.

Читайте також: В "Ювентусі" готові зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів

Після розгрому від "Барселони" колишній наставник каталонців Хосеп Гвардіола, нині тренує "Баварію", заявив, що його команді буде важко відігратися. За словами Пепа, причиною поразки стала відмінна гра "Барселони", яка проявила свої найкращі якості.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі