Після трансферу Ярмоленка "Шахтарю" стане простіше боротися за чемпіонство - Маркевич

Поділитися
Після трансферу Ярмоленка "Шахтарю" стане простіше боротися за чемпіонство - Маркевич "Динамо" продало свого капітана © ФК Динамо
Фахівець вважає, що цей перехід допоможе збірній України, але послабить "Динамо".

Глава комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич прокоментував трансфер півзахисника Андрія Ярмоленка з київського "Динамо" в дортмундську "Боруссію".

"В Ярмоленка хороші перспективи. Він хороший футболіст, а тим більше в такій команді, як "Боруссія", яка вміє грати в футбол, Андрій точно не загубиться. Радий за нього, що він пішов і пограє в хорошому чемпіонаті. У першу чергу це було йому потрібно. У "Динамо" він перестав прогресувати.

27 років - це хороший вік, хоча потрібно було йти раніше. Головне, що він потрапив у хорошу команду, і щоб продовжував боротися. На домашніх матчах "Боруссії" завжди аншлаг. Збирається 70 тисяч осіб, вболівальники підганяють своїх футболістів. Дуже хотів би, щоб у Ярмоленка все вийшло.

Звичайно, чемпіонат України багато втратить від трансферу Ярмоленка. Але треба думати про футболіста і в першу чергу про інтереси збірної України. Граючи в Німеччині, Андрій буде постійно в тонусі і про це не потрібно забувати. Думаю, що перехід Андрія вплине на боротьбу за чемпіонський титул. "Шахтарю" буде простіше", - сказав Маркевич.

Нагадаємо, Ярмоленко провів за "Динамо" 339 матчів, в яких забив 137 голів, в тому числі і 99 в УПЛ. За збірну України хавбек зіграв 69 матчів і забив 29 голів.

Раніше повідомлялося, що трансфер Ярмоленка став рекордним в історії "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі